Woho Danielsan kom hem till mig i Bålsta i veckan....!

Jaha, då kanske det var på tiden att updata bloggen lite kanske. =O  Madde gnäller sönder huvudet på mig så lär väl göra det då.

SO HERE GOES. =D


Danielsan kom hem till mig i Tisdags kväll och var här tills idag. (Fredag).Det var riktigt nice, har ju bara gnällt på honom i ja få se typ 5-6 månader nu så det var ju inte en jävla dag försent att han kom och hälsade på här istället för jag ska behöva åka till förbannade jävla Vansbro var eviga jäääävla gång!!!

Han hade datorn med sig så det var ju sent om nätterna, eller ska man säga att det var tidiga dagar ? =S    Anyways så har vi väl typ lanat och även vart och hälsat på Emil Sjö i Vällingby  på Onsdagen och sedan åkte vi till Flossy i Norrtälje i Torsdags. Vart väl rätt sent hos båda två eftersom dom slutar sent båda två från jobbet. Dessutom sov väl Danne till 18.00 EVERY day ;P  Hopplösss snibbe.

Var och handla på LiDL utav alla jävla affärer som finns och vi hitta RÖV STEK HAHAHAHA så jävla sniiiiggggttt . :D  RUMPSTEAKS. 

HAHA WTF ?
HAHA RUMPSTEAKS FTW


Kan även passa på att trycka in en bild på Emil och Danne här också.

@ LIDL
Danne & Emil @ LiDl




Hm. Det som var synd var ju att jag tog ju inga bilder då vi var och hälsade på vid Flossy =// Attans.  Nåja får göra det next time. Tog dock bilder på något jag aldrig sett förut


Livs - Pizza ???


Kanske inte är så konstigt för folk som ser sådant skit överallt, men för mig ? WOOOOOT ?
Vem fan gör en sådan kombination ? Pizzeria och mat affären I ETT.  Men kanske en jävligt bra idé ?  Det gäller bara att välja rätt kö liksom. Eller för den delen hur kul kan de vara ? Vart vill du ha ett bord ?  Njaa kyldisken kanske vore nice ? 

Hmz.

Vart låg då denna skummma affärs idé ? 
Jo det ska jag tala om för er gott folk.  i VRETA  HAHAHA vart fan är det liksom ? Aldrig hört talas om Vreta i hela mitt liv....

Är det i Vreta som Greta står och spretar med fettan ? 


Vreta Handel in the middle of Nowhere.



Aja nog om allt skit. :P


Just ja sen har ju Ipred kommit igång nu också.

Vilket jävla skit !!  Vem i helvete bryr sig om den ens ?  Kunde absolut inte bry mig mindre. Va i helvete skulle jag göra utan mina serier ? omg.
 
IPREDator FTW..  Iofs Oneswarm funkar jävligt nice också bara dom fixar ett bättre sätt att skaffa Nätverk på...


Nu har jag försökt lägga in ett Video klipp i 1 tim. Nu får kuk bloggen dra åt helvete. Fitt grejer. Fy fan så less jag blir jävla bög grejer.....







TJIIIING

RSS 2.0